Over Kitchen2Table


Treedt binnen bij Kitchen2Table, een geweldige gelegen -heid om kennis te maken met de nieuwste trends en snufjes op het gebied van keukenbenodigdheden, apparatuur, pannen, bestekken, servicegoed, cadeaus en sfeermakers.

Kitchen2Table is gevestigd in het stadshart van Woerden. Recentelijk zijn wij verhuisd naar onze nieuwe winkel in de Voorstraat. Hier voorzien wij onze klanten van het beste advies en bieden wij de beste service. Kom langs en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.

Contactinformatie


Bij Kitchen2Table (van de keuken naar de tafel)treft u een groot assortiment aan en zo als onze naam al zegt, alles wat u gebruikt in de keuken om een maaltijd te bereiden.

Hierbij kan u denken aan pannen, keuken messen, snij- planken, pepermolens, keuken machines, Allerlei handigekeukenhulpjes, bakartikelen, pastamachines, weegschalen,
afvalbakken enz.

Van de keuken gaat u naar de tafel om daar te genieten van uw heerlijke maaltijd.

Wij hebben voor u een assortiment in serviesgoed, bestek, glasserviezen, accessoire om een fles wijn te openen en tot zijn recht te doen laten komen. Als u dan klaar bent met u maaltijd kunnen we u ook nog eens helpen om de meest lekkere koffie te zetten uit een gebruiksvriendelijke Jura espresso-koffiemachine. Tevens verkopen wij diverse soorten espressobonen.

De messenslijper


Regelmatig komt de messenslijper bij ons langs. Dit is een professionele slijper welke uw messen-set weer voorziet van een scherpe rand. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de datums.

© 2015 - Kitchen2Table | Realisatie: Studio Campo