Cloer

Meer dan 120 jaar Cloer van fabricage tot merk

 De Duitse fabrikant Cloer staat voor kwaliteit in tijdloos design – en dat al meer dan 120 jaar. Velen denken bij Cloer in eerste instantie aan wafelijzers, en terecht. Want al in het begin van de 19e eeuw ontwikkelde de oprichter Caspar Cloer de hartvorm van de wafel waarmee we allemaal opgroeiden.

Het bedrijf kijkt niet alleen met een hart, maar ook met een lange traditie terug op een verregaande geschiedenis. Het familiebedrijf wordt nu gerund door de vierde generatie en wordt vaak de “wafelmaker van de natie” genoemd.

Het productassortiment varieert inmiddels van koffiezetapparaten en waterkokers tot broodroosters en eierkokers tot barbecue- en raclette-grills enz. Naast traditionele producten werken de ontwikkelingslaboratoria van Cloer continu aan innovaties. De constante doorontwikkeling van het bedrijf zelf is net zo innovatief als de huidige productontwikkelingen waarbij de focus ligt op lean productie. Cloer zet in op digitalisering en continue verbetering van productie, logistiek en bedrijfsprocessen. Dit wordt niet in de laatste plaats bereikt door de interne opleiding van de medewerkers van morgen, die vaak tientallen jaren trouw blijven aan het bedrijf en de uitzonderlijke kwaliteit van het merk Cloer helpen waarborgen.

Winkelwagen