Bamix

Bamix Staafmixer, Zwitserse klasse in de keuken sinds 1954.

De Zwitser Roger Perrinjaquet wilde in de jaren 50 van de vorige eeuw een compact, krachtig apparaat op de markt brengen dat alle keukenmachines zou kunnen vervangen. In 1954 vond hij de allereerste staafmixer uit, die hij ‘bamix’ noemde. Dat is een samenvoeging van de Franse woorden voor kloppen en mengen: ‘battre’ en ‘mixer’.

De relatief kleine bamix is een multifunctionele, stille krachtpartner voor iedere kok. Hij werkt snel en stil, bijna vanzelf. Extra druk is niet nodig. Dat komt allemaal door de unieke motortechnologie.

Door die ongekende kracht, gekoppeld aan praktische accessoires, kan de bamix vrijwel iedere keukenklus makkelijk aan. IJs crushen, groenten snijden, smoothies maken? Het kan allemaal, veilig, zonder lekken of spetteren. Ook na gebruik blijft je bamix prettig meewerken … het apparaat is in een handomdraai weer schoon, gewoon onder de kraan. Daarna zet je de bamix in zijn houder, binnen handbereik voor de volgende klus. En in het zicht … omdat je trots bent op je échte bamix.

Nog steeds wordt iedere bamix met veel zorg in Zwitserland geproduceerd. Bamix is na meer dan 60 jaar nog steeds een betrouwbaar merk waar je jarenlang op kunt rekenen. Op de motor kriig je levenslange garantie, tien jaar op de accessoires. Reparatie is meestal ook mogelijk. Oudere onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. Hiermee heeft bamix een lage ecologische voetprint: een bamix gaat een leven lang mee.

Winkelwagen