Gemakkelijk en compleet


Kies zelf in onze winkel de cadeau’s voor op uw cadeaulijst uw gasten kiezen altijd iets naar uw wens en smaak voorkomt dubbele cadeau’s gasten kunnen in de winkel, via internet of telefonisch reserveren de cadeaulijst is een gratis service van Kitchen 2 Table.

Hoe werkt het?


In onze winkel maakt u een keuze uit onze uitgebreide collectie. Wij maken uw lijst aan op decadeaulijst.nl en geven uw de nodige informatie mee – wat u op uw beurt weer door kunt geven aan uw gasten. Uw gasten kunnen dan bij ons in de winkel, online of telefonisch hun keuze maken. Zo zijn uw gasten er zeker van dat het cadeau naar uw wens en smaak is – en dat het niet dubbel gegeven wordt. Wij bezorgen de per stuk verpakte cadeau’s – voorzien van de persoonlijke boodschap van de gever – op de gewenste dag en lokatie.
Hoe werkt het voor uw gasten?
Uw gasten kunnen een keuze uit de lijst maken op 3 manieren:
– in de winkel
– via internet op cadeaulijst.nl
– telefonisch met 0348-412 465

U geeft op uw uitnodiging aan uw gasten door hoe zij de cadeau’s kunnen uitkiezen. Uw gasten kunnen met uw meegegeven informatie langs de winkel komen of zelf inloggen op decadeaulijst.nl en een keuze maken. Uw gasten kunnen ook telefonisch reserveren – ons personeel staat u graag te woord!

Begin uw lijst vandaag nog!


Neem contact met ons op om uw eigen lijst – of voor iemand anders – kostenloos en zonder verplichtingen op te zetten. Bel naar telefoon 0348-412 465 of stuur ons een e-mail.

Meer informatie? Download de flyer hier.

© 2015 - Kitchen2Table | Realisatie: Studio Campo